Klassiek en modern gefreesde schuifdeuren

Met de klassiek en modern gefreesde schuifdeuren van TrendyKast kunt u uw interieur en uw inbouwkast een meer landelijke en karakteristieke uitstraling geven. Deze kwaliteits-deuren worden op maat gemaakt in het model en de kleur van uw keuze.

In combinatie met ons kastinterieur op maat, een spiegel of glasdeur en aanvullende accessoires maakt u uw klassieke of moderne schuifdeurkast compleet. De kwaliteit van een TrendyKast schuifdeuren systeem op maat komt optimaal tot zijn recht wanneer u alle mogelijkheden bespreekt met uw inbouwkast Adviseur.

Schuifdeuren met aluminium frame

Een TrendyKast schuifdeurkast ademt stijl en functionaliteit. Uw schuifdeuren worden op maat gemaakt tot een hoogte van maximaal 350 cm en een breedte van maximaal 160 cm. Schuine wanden, grote of juist kleine afmetingen vormen hierbij geen belemmering.

Voor elke prijsklasse is een passende keuze. Van appartement tot landhuis. Van kelder en schuur tot studeer- en slaapkamer. De schuifdeuren worden uit één of meerdere vlakken opgebouwd. Door de keuze uit vele verschillende decors en diverse glas- en spiegelopties stelt u een persoonlijke combinatie samen, die aansluit bij uw smaak en interieur.

Kiezen voor TrendyKast betekent ook kiezen voor duurzaamheid en kwaliteit. Op onze deuren, aluminium profielen en kogel gelagerde wielen ontvangt u standaard 10 jaar garantie.