3D Ontwerp & Visualisatie

De 3D visualisatie is ideaal om uw inloopkast of garderobbekast goed in beeld te krijgen. We beschikken over een geavanceerde tekenprogramma waarin we uw kast exact uittekenen. Dat brengt uw kast heel dichtbij en concreet. Via de 3D visualisatie is het net alsof de kast al in uw huis staat en krijgt u een heel goed beeld van de werkelijkheid.

Wilt u dat uw droomkast in 3D op de computer uitgetekend wordt? Neem contact met ons op via het contactformulier waarna een van onze adviseurs geheel vrijblijvend bij u langs komt voor een adviesgesprek en van uw droom werkelijkheid maken.

Inmeten

Meten is weten. Tot op de milimeter nauwkeurig wordt een ruimte opgemeten om tot een perfect passend resultaat te komen. Onze adviseurs beschikken over geavanceerde meetapparatuur om uw kast exact te laten passen.

Montage

TrendyKast verzorgt ook de montage bij u thuis.  Onze professionals zorgen ervoor dat uw kast snel en vakkundig gemonteerd wordt. Door hun ervaring weten ze precies wat de aandachtspunten zijn zodat het gebruiken en zien van uw kast u jaren zal plezieren.